Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Veiligheidskundige HVK – Infra – Landelijk – Rotterdam

Introductie

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. 

Organisatie

De divisie Infra is continu in beweging. Wij houden ons bezig met de alledaagse mobiliteit en veiligheid van de maatschappij. Dit doen wij door zorg te dragen voor de beschikbaarheid van infrastructurele objecten. Deze objecten bevinden zich door het hele land; van de nieuwbouw van Sluis Eefde, tot het onderhoud van de Westerscheldetunnel en het bouwen van de eerste energie neutrale tunnels als verbinding tussen de A13 en A16. Beweeg jij met ons mee?

Functie

Als Veiligheidskundige kom je te werken in unieke projecten waar je direct kan bijdragen aan het verhogen van veiligheidsbewustzijn in de hele keten. Je komt te werken in een klein team binnen een grote gerenommeerde speler in de markt.

Functie-eisen

 • Een afgerond opleiding Hogere Veiligheidskunde.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HVK-er, bij voorkeur binnen de Elektrotechnische Infra.
 • Kennis van de (management)systemen op gebied van veiligheid.
 • Aanvullende op de functie en het vakgebied toegespitste cursussen en trainingen (VCA, Veilig Werken Langs de Weg) is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden en ontwikkeld empathisch vermogen.
 • Sterk in het motiveren en coachen van projectmedewerkers.
 • Kundig in het uitdragen van veiligheid en gezondheidsbeleid en het stimuleren van het veiligheidsbewustzijn.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar wij belonen niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Waardering voor jouw inzet!
 • Winstafhankelijke uitkering.
 • Pensioenregeling PMT.
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool).
 • Collectieve verzekeringen.

Als je bij ons komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van onze stichting. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van onze diverse ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van onze medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van de stichting.