HSEQ manager

Als HSEQ manager bent u bekend met de vakgebieden Health, Safety, Environment en Quality. Uitbreiding van onze activiteiten heeft ertoe geleid dat er ruimte is voor een HSEQ managerArts Safety B.V. adviseert, rekruteert en draagt oplossingen aan ten behoeve van managementvraagstukken omtrent HSEQ. Als HSEQ manager zorgt u ervoor dat het gecertificeerd managementsysteem op HSEQ vakgebied actueel houdt en optimaliseert. Vanuit een proactieve houding adviseert u de organisatie. Bij Arts Safety B.V. zijn er opdrachten in verschillende branches zoals: energie, olie en gas, elektrotechniek, (petro)chemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore. Indien u bedreven bent in het HSEQ vak, bekijk dan nu het meest actuele aanbod aan HSEQ vacatures bij Arts Safety B.V.

Vacature HSEQ manager

Als HSEQ manager of consultant HSEQ houdt u zich bezig met het volgende:

  • Het QHSE-beleid of KAM-zorgsysteem opzetten, beheren en uitvoeren;
  • Coördinatie en uitvoering van interne en externe audits;
  • Implementatie van het HACCP beheersysteem, kwaliteitscontroleplannen, RI&E’s, milieuaspectenanalyses, jaarplannen en jaarverslagen ontwikkelen en uitvoeren;
  • Opmerken, ontleden en verbeterplannen aandragen betreffende veiligheidssituaties;
  • Het werven, behouden en beheren van ISO-certificeringen;
  • Adviseren van het management;
  • Onderhouden van communicatie met de diverse afdelingen, cliënten, de overheid en HSEQ inspecteurs;
  • HSEQ ontwikkelingen op de voet volgen ter wille van een HSEQ-beleid dat actueel is en daarbij collega’s meenemen met behulp van trainingen.

Arts Safety B.V. hanteert de gestelde eisen van de organisatie voor wie de HSEQ manager vacature opengesteld is. In het selectieproces houden we rekening met de eisen van de organisatie met daarnaast een aantal punten die Arts Safety B.V. in acht neemt. Wij starten vervolgens zelf een procedure met de focus op het vinden van een kandidaat die het best past bij de organisatie in kwestie. Daarnaast brengen we de bedrijfscultuur in kaart waarbij de capaciteiten en karaktereigenschappen van de kandidaat naadloos bij aansluiten.