Milieudeskundige

Duurzaam milieubeleid onder toezicht van een ervaren milieudeskundige

Het is raadzaam een professionele en ervaren milieudeskundige in te schakelen voor een betrouwbaar milieubeleid van uw organisatie. Op basis van een analyse van uw organisatie inspecteert de milieudeskundige uw milieubeleid. Arts Safety B.V. is een internationaal adviesbureau gespecialiseerd op onder andere het gebied van milieu waarin we onze opdrachtgevers voorzien van aanbevelingen door een deskundige. Arts Safety B.V. beschikt over een team van adviseurs dat professionele oplossingen biedt voor ieder milieuvraagstuk. Voor een geschikte milieudeskundige bent u bij ons aan het juiste adres.

Milieudeskundigen voor iedere sector

Milieudeskundigen die Arts Safety B.V. beschikbaar stelt zijn op basis van kennis en ervaring deskundig op het gebied van onder andere:

  • Onderzoek doen naar het algemeen effect van uw bedrijfsactiviteiten op het milieu;
  • Onderzoek doen naar specifieke effecten van uw bedrijfsactiviteiten, zoals bodemverontreiniging;
  • Het ontwikkelen van nieuwe manieren om vervuiling tegen te gaan;
  • Aandragen van vervuiling beperkende maatregelen aan de hand van de continu wijzigende wet- en regelgeving;
  • De werkwijze voor de nieuwe beheersmaatregelen interpreteren;
  • Beleidsvoorstellen en de implementatie voorleggen;
  • Praktische voorstellen en de implementatie voorleggen betreffende het milieubeleid.

Arts Safety B.V. selecteert de juiste specialist voor uw openstaande milieudeskundige vacature aan de hand van de sector waarin uw bedrijf opereert zoals: energie, olie en gas, elektrotechniek, (petro)chemie, metaal, bouw, transport, gezondheidszorg, overheid, horeca en offshore. De kandidaat wordt voor een uitstekende samenhang met uw bedrijf ook op basis van de bedrijfscultuur geselecteerd. Het optimaliseren van het milieubeleid van uw organisatie zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan de milieunormen die gecontroleerd worden door de milieupolitie en de Inspectie Leefomgeving en Transport. Daarnaast beschikt Arts Safety B.V. over een team van adviseurs die proactief zijn in het uitbrengen van adviezen maar ook het aanbieden van oplossingen voor een passend milieubeleid.